21 Ağustos 2009 Cuma

İstanbul Sariyer Belediyesinde Ramazan Çadırı Bölgeleri ve Ramazan Etkinlikleri


Her Belediye olduğu gibi Sariyer de Ramazan hazırlıklarını tamamladı. Çeşitli yerlerde kurulan İftar çadırlarının yanı sıra Volkan Konak ve Emre Altuğ ve daha birçok isim İstinye Tersane alanında konser verecek, birçok film gösterimi ve eğlence faaliyetleri düzenlenecek.

İşte Sariyer İstinye Tersane alanında düzenlenecek eğlencelerin programı



Sarıyer Belediyesi tarafından Ramazan ayı süresince düzenlenecek etkinlikler kapsamında günde 2 bin 500 kişiye iftar yemeği, 5 bin kişiye de erzak kolisi verilecek. Ramazan ayı boyunca sürecek şenliklerde ise Emre Altuğ, Volkan Konak, Songül Karlı gibi ünlü sanatçılar sahne alacak. Şenliklerde Türk sinemasının son dönem filmleri de gösterilecek.

Sarıyer Belediyesi, 21 Ağustos Cuma günü başlayacak Ramazan ayı nedeniyle hazırlıklarını tamamladı.

Ramazan ayı süresince, Sarıyer Merkez, Ferahevler, İstinye ve Fatih Sultan Mehmet mahallelerinde kurulacak çadırlarda, günde 2 bin 500 kişiye iftar yemeği verilecek, ihtiyaç sahibi 5 bin kişiye de erzak kolisi dağıtımı yapılacak.
İstinye Tersane Alanı’nda düzenlenecek Ramazan Şenlikleri ise Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in konuşması ile başlayacak.

Ramazan ayı boyunca sürecek şenliklerde, tiyatrolar, dinletiler, fasıl grupları, mehter takımı, palyaço, Çiftetelli ekibi, Hacivat-Karagöz, halk oyunları, kukla, sihirbaz, ateşbaz gösterileri ile yarışmalar ve Ramazan sohbetleri yer alacak.
Ayrıca Türk sinemasının son dönem filmlerinden Beyaz Melek, Devrim Arabaları, Gelibolu, Girdap, Takva, Eve Giden Yol, Güneşi Gördüm ve Deli Deli Olma filmlerinin gösterimi yapılacak.

Şenlikte farklı günlerde sahne alacak sanatçılar ise şöyle:
Emre Altuğ, Songül Karlı, Volkan Konak, Ali Güven, Ruşen Aydeniz,
Engin Bay, Yağız, Paşa Sönmez, Bahadır Aydoğan ve Gökmen Kargın.
Şenlikte dünyaca ünlü sanatçımız Selim Sesler de sahne alacak.
Ramazan Etkinlikleri ilk gün sanatçı Volkan Konak’ın konseriyle başlayacak.

Hiç yorum yok: