7 Haziran 2009 Pazar

Ramazan Bayramı İçin Uygun Tatil Seçenekleri - Fıstıklı Çiçeklevler Tatil Köyü

Ramazan Bayramının yaklaştığı bu zamanlarda sizler için dini ibadetlerimize uygun tatil yerlerini tanıtmaya devam ediyoruz. Size tek kalan ise bu güzel seçenekler arasında size ve bütçenize en uygun olanı seçmek olacaktır. Bugün size Yalova'da bulunan Fıstıklı Çiçekevler Tatil Köyünü tanıtacağız.

Fıstıklı Çiçekevler Tatil Köyü

Bazen yol masrafları öyle bir hal alıyor ki neredeyse güzel bir tatil köyünde geçireceğimiz huzurlu günler kadar marsarflı oluyor. Bu durumlarda rahat ulaşabileceğimiz yakınlardaki tatil köyleri güzel bir tercih oluyor.

Tabiki çok uzaklara gitmeden de aile yapımıza uygun huzur dolu bir tatil geçireceğimiz yerler bulmak zor oluyor. Bu durumda Yalova Fıstıklı'da bulunan sakin ve bina dolu olmayan bir koyda, hem deniz hem de yeşilliğin birbiriyle buluştuğu Tatil Köyü gözümüze çarpıyor. Fıstıklı Çiçekevler tesisinde Köyün Yalısı diye isimlendirilmiş konut bölgesi ile kumsallar, yeşillikler, oyun alanlarıyla dolu çevre alanlardan oluşan kocaman bir bölge göze çarpıyor. Tabiki tesisin en büyük avantajı İstanbul'a 1 saat uzaklıkta bir bölgede bulunması.

29 adet haneden oluşan tatil köyünde, özellikle kuş sesleri sizleri sabahları karşılayacak. Denizin tertemiz ve masmavi olduğu özel kumsalı ve bayanlara özel yüzme havuzuyla, rengarenk çiçekleri ve yeşil alanlarıyla Ramazan tatili için güzel bir tercih.

Fiyatlara gelirsek, 2009 için belirlenen yaz dönemi fiyatları aşağıdaki gibidir.

1 Haziran - 30 Haziran ve 1 Eylül - 30 Ekim tarihlerinde kişi başı 75.60tl
1 Temmuz - 30 Ağustos tarihleri arası 97.20tl'dir.

Fiyatlarımız Tam Pansiyondur.
Fiyatlarımız Türk Lirasıdır ve Fiyatlarımıza KDV Dahildir..
0-5 yaş arası ilk çocuk ücretsizdir.
5-10 yaş çocuklar %50 indirimlidir.

Rezervasyon için: http://www.fistiklicicekevler.com/rezervasyon/rezervasyontr.asp

Ayrıntılı bilgi: http://www.fistiklicicekevler.com/

Hiç yorum yok: